Sharina Presnie

Sharina Presnie werkt sinds vorig jaar (2022) als zelfstandige bij Chance4Dance. In haar lessen kom je in aanraking met haar passie voor  verschillende African styles afwisselend met Dancehall vibes.

Sharina heeft een sterke eigenheid, persoonlijkheid en draagt een warme energie met haar mee wat ook terug te zien is in haar dans. ‘It’s about the feeling/attitude.’

Sinds haar 10e is ze begonnen met Jazz Dance en Klassiek Ballet, maar kwam er al snel achter dat Hip Hop meer haar ding was. Ze is hier meer in gaan verdiepen en kwam zo ook terecht in een ‘pro team’. Met dit team heeft ze door de jaren heen veel ervaring opgebouwd, aan verschillende projecten gewerkt en op diverse podia opgetreden. In Arnhem heeft ze haar zelf nog verder kunnen ontwikkelen en haar ‘Urban Dans Artiest’ diploma behaald.

Sharina heeft zich gespecialiseerd in verschillende stijlen en zo haar eigen creaties kunnen uitbreiden. Hierdoor kon ze op haar 21e, zelfverzekerd beginnen met lesgeven en choreograferen op verschillende locaties. Ze geniet er van om haar studenten te zien groeien en heeft haar doel bereikt als ze aan het einde van de les iets hebben geleerd om mee te nemen en een goede workout hebben gehad. 

 Zelf zou ze ook nooit stoppen met leren om te blijven groeien en zoveel mogelijk kennis op te nemen.

Sharina ontvangt je graag in haar lessen!

Sharina Presnie
Sharina Sharina