Shanti de Koning

Shanti de Koning, eigenaresse van Chance4Dance, is op zeer jonge leeftijd begonnen met dansen. Tot haar 14e heeft ze klassiek ballet gedaan en werd zelfs op haar 12e toegelaten op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, maar dat was op 12 jarige leeftijd een te grote stap om te verhuizen naar Den Haag en in een gastgezin te gaan wonen. Na gestopt te zijn met klassiek ballet is Shanti zich meer gaan toeleggen op moderne dansen zoals Streetdance en HipHop. Door de jaren heen heeft ze aan vele projecten meegedaan zoals o.a. Arnhems Gewijs, optredens in discotheken en projecten met haar goede vriend, de internationaal bekende danser en choreograaf Regilio Eyck.

Dansen was tot 2010 een neven-activiteit voor Shanti totdat ze in 2010 eindelijk haar droom kon verwezelijken haar eigen dansschool.

Aanvankelijk begon Shanti met een dansfitness workout, maar er kwam steeds meer vraag naar andere dansstijlen, zoals Streetdance en Breakdance. Dus werden er verschillende locaties gehuurd waar Shanti begon met Streetdance te geven aan de Cuijkse jeugd. Edsel Camron werd in dienst genomen om Breakdance te geven en kort daarna nam hij ook een Streetdance groep 12+ onder zijn hoede.

Door haar enthousiaste manier van lesgeven werd Shanti door de gemeente Cuijk gevraagd om op scholen danslessen te verzorgen voor het project ‘Cuijk beweegt’ en Chance4Dance werd een begrip in Cuijk. Door de beperkte beschikbaarheid van zalen werd het moeilijk om verder te groeien en aan de toenemende vraag te voldoen. Dus ging Shanti op zoek naar een geschikte eigen locatie en na een lange zoektocht is dan eindelijk op 1 maart 2012 haar droom werkelijkheid geworden. Een prachtig nieuwbouw pand – centraal in Cuijk – aan de Kovel 24.

Shanti Shanti

Shanti geeft les in Dance2bFit, HipHop4Kidz en meer. Voor meer info kijk bij ons aanbod van verschillende dansstijlen.