Annyjah Watty

Hiii!!! Mijn naam is Annyjah Watty, nichtje van Shanti. 

Geboren en getogen in Tilburg maar momenteel woon ik in Oisterwijk (dus wel een eindje weg van Chance4Dance!) Vanaf mijn 12e ben ik in de danswereld beland! Ik heb vroeger gebreakdanced, streetdance gedaan en op een bepaald moment begonnen met trainen in een wedstrijdteam bij mijn plaatselijke sportschool én uiteindelijk bij C-FAM terechtgekomen.

C-FAM was de crew waar ik sindsdien altijd bij heb gedanst, C-FAM Varsity, C-FAM Adult en C-FAM Megacrew. Met deze crews hebben we heel veel nationale en internationale hiphop prijzen behaald.

Hoogtepunt was natuurlijk om in Amerika te dansen en tegelijk heb ik de kans benut om in Los Angeles een aantal weken HIPHOP lessen te volgen bij de beroemde dancestudio’s daar om mijzelf verder te ontwikkelen.

Sinds mijn 16e geef ik al les bij verschillende dansscholen in Tilburg en omstreken. Kids van 6 jaar oud tot en met jonge vrouwen van 25 jaar en ouder.

Naast mijn passie voor dansen ben ik in het dagelijkse leven een HBO Rechten student op het Fontys/Avans in Tilburg. Mijn doel is om uiteindelijk advocaat te worden. Dansen én lesgeven is mijn uitlaatklep voor alle andere dingen die ik doe in mijn leven.

Ik vind het superleuk om nu ook in Cuijk bij Chance4Dance de Hiphop advanced les te geven en hoop op een hele leuke tijd samen met jullie!

Annyjah

Annyjah Annyjah