Over Chance4Dance

Chance4Dance is in 2010 door Shanti de Koning opgestart met als doel een workout dansles te gaan geven voor jong en oud.

Door goede (mond-tot-mond) reclame, optredens tijdens Cuijk Keigoed, en andere activiteiten in Cuijk en omgeving, werd Chance4Dance al snel een begrip en kwam er ook vraag naar andere dansstijlen zoals Streetdance en Breakdance.

Chance4Dance werd door de gemeente Cuijk benaderd om danslessen te gaan geven op Cuijkse basisscholen voor het gemeenteproject ‘Cuijk Beweegt’. Daarnaast heeft Chance4Dance nog een Breakdance en Streetdance workshop verzorgd voor een uitwisselingsproject met een Duitse school, waar ruim 200 kinderen aan deelnamen. De vraag naar andere lestijden voor Steetdance en Breakdance bleef aanhouden en al snel werd duidelijk dat Chance4Dance niet meer verder kon groeien in de gehuurde locatie’s door een gebrek aan beschikbare tijden. Er moest een eigen pand komen zodat er van ‘s ochtends tot ‘s avonds les kan worden gegeven.

In 2011 is Chance4Dance begonnen met actief zoeken naar een geschikte locatie en een jaar later is het dan eindelijk zover; een eigen pand aan de Kovel 24 te Cuijk. Chance4Dance heeft ook inmiddels haar lessenaanbod uitgebreid waardoor er nog meer variatie is voor jong en oud, voor meisjes en jongens, en voor vrouwen en mannen. Zelfs een Gym4Seniors is al vele jaren een goed bezochte workout training voor de 50+ in het land van Cuijk.

Chance4Dance doet ook mee aan danswedstrijden van HipHop Unite, Dance Waves competition en UDO Streetdance. In 2018 wist een team van Chance4Dance, Moov_n Squad, de eerste plaats te behalen in Nederland, derde van Europa en zelfs zevende van de wereld. Deze geweldige prestaties werden door de gemeente Cuijk en haar inwoners in 2019 beloond met de Cuijkse Cultuurprijs. Dit gaf natuurlijk een erkenning voor de ruim 10 jaar dat Chance4Dance aktief is in het Land van Cuijk en zodanig een begrip  geworden is. Tegenwoordig komen dansers van heinde en verre om met onze, op hiphop gebied, zeer bekende docenten te trainen.

Ook uniek is de SPECIAL DANCE les voor kinderen en jongeren met een beperking. Deze vergeten groep gaat eigenaresse Shanti zeer aan het hart. Voor deze kinderen en jongeren is heel weinig op sport gebied geregeld en daarom is sinds 2020 deze les een vaste les geworden bij C4D!

Chance4Dance verzorgt ook workshops op locatie, bedrijfsevenementen en kinderfeestjes.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Chance4Dance?
Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter !

Chance4Dance is aangesloten bij

Dansondernemers Nederland