Chance4Dance Eindshow 2023-2024

Wat hebben de kinderen en volwassenen weer heerlijk genoten. Dit keer werd de Eindshow op het podium van de schouwburg in Cuijk opgevoerd. Voor een uitverkochte zaal liet iedereen zien wat ze afgelopen maanden geleerd en ingestudeerd hebben. De foto’s zijn met de ‘leerlingen’ gedeeld. Een kleine selectie kan gevonden worden op de foto’s pagina.

Steun Chance4Dance bij EK!

We hebben jullie hulp nodig! Steun Chance4Dance bij EK!

Van 18 t/m 21 mei zijn de Europese kampioenschappen van dansbond UDO Benelux. Hiervoor hebben zich de volgende dansers gekwalificeerd 🥳

  • Guusje en Fliss (duo)
  • Fliss (solo)
  • MOOV’N SQUAD (team)
  • Dana en Sarah (duo)
  • Dana (solo)
  • Sarah (solo)

Ontzettend trots dat zij zich namens Chance4dance geplaatst hebben! ❤❤ Natuurlijk willen alle dansers hier graag aan deelnemen, maar meedoen op het EK kost geld.

Vandaar de oproep om hen te steunen en hen op weg te helpen naar de Europese titel. Elk bedrag is welkom! 🙏🏽

Doneren kan als volgt:

Voor Moov’n Squad (incl teammembers Dana en Sarah), klik op: https://www.doneeractie.nl/help-moov-39-n-squad-naar-het-ek/-76305

Steun Chance4Dance bij EK. MOOV'N SQUAD

Voor Guusje en Fliss, klik op: https://www.doneeractie.nl/help-guusje-en-fliss-naar-het-ek/-76302

Steun Chance4Dance bij EK. Guusje & Fliss

Waar wacht je op? Steun Chance4Dance bij EK. Je kunt ook qr-code op de betreffende flyer scannen.

Wil je hen sponsoren op een andere manier, neem contact met ons op via shanti@chance4dance.nl

Flyer by Kormanuth Mastail🙏🏽

Peuter- & Kleuterballet

Nieuw bij Chance4Dance! Peuter -en kleuterballet!

Deze les is bedoeld voor jonge kinderen om kennis te maken met ballet en dansen in het algemeen. Dit zal allemaal spelenderwijs gebeuren, want het allerbelangrijkste wat er wordt meegegeven is het plezier van dansen.

*STARTDATUM:  maandag 19 september*

14.00-15.00 u peuter ballet (3-4 jaar)
15.00-16.00 u kleuter ballet (4-5 jaar)

Lijkt je dit wat voor jouw kind? Schrijf je dan in voor een een gratis proefles:

Shanti@chance4dance.nl

Docente: Seline Hemming

NIEUW IN CUIJK BY CHANCE4DANCE!! JUMP2BFIT GROEPSLESSEN

Een low impact/high intensity intervaltraining op de trampoline!

Deze training is namelijk gebaseerd op eenvoudige sprongen en is perfect voor mensen die gewicht willen verliezen, hun lichaam willen verstevigen, hun conditie willen verbeteren en nieuwe energie willen krijgen.

Geschikt voor iedereen dus ook voor kids al vanaf 7 jaar!!

Benieuwd naar onze promo filmpje?

Interesse in deze groepslessen? Geef je dan op voor een proefles! Stuur een mail naar shanti@chance4dance.nl

Nieuwe docenten

Het team van Chance4Dance is uitgebreid met 2 nieuwe docenten.

Benjamin is 17 jaar en komt uit Zevenaar, hij is zijn danscarrière begonnen bij het danspodium als kleine b-boy. Hij is op zijn 13e naar Boys Action op Artez gegaan waar hij 2 jaar bij heeft gezeten. Op dit moment is Benjamin bezig met zijn 2e jaar van de dansopleiding Show allround op het RijnIjssel in Arnhem en beoefend hier stijlen van hiphop en commercieel tot jazz. Ondanks dat hij geen Breaking op school krijgt, besteedt hij een groot deel van zijn vrije tijd aan het trainen van nieuwe moves.

Benjamin zal de lessen van Edsel overnemen

Halloo! Mijn naam is Jesse Stoop en ben 20 jaar. Ik geef les in de stijl HipHop. Ik zelf zit op de school codarts docent dans in Rotterdam. Als je het leuk vind zie ik je graag tegemoetkomen in mijn les bij chance4dance op donderdagen van 19:00-20:00. Tot dan!

Jesse neemt de lessen van Annyjah Watty over.

Welkom Benjamin en Jesse! Heel veel plezier bij Chance4Dance.

Danslessen voor jongeren met een beperking

Danslessen bij Chance4Dance voor mensen met een beperking

Chance4Dance is de dansschool in Cuijk waar iedereen welkom is. Om dit nog meer te onderstrepen gaat Chance4Dance ook danslessen geven aan jongeren met een beperking.

‘Al een aantal jaar geef ik les op een school in Gennep aan een groep jongeren met een beperking’, aldus Shanti de Koning-Manupassa, eigenaresse van Chance4Dance. ‘Mijn hart ligt bij deze groep waar zo weinig voor geregeld is op sportgebied. Vandaar dat ik nu in Cuijk ga starten met vaste danslessen voor deze groep.’

Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan de motorische ontwikkeling,
bewegingscoördinatie, muzikaliteit en samenwerking. Shanti geeft aan hoe geweldig het is om te zien hoe enthousiast de kinderen zijn en hoe ze zich ontwikkelen. ‘Dit zie ik bij al mijn lessen binnen de dansschool, maar juist omdat er voor deze groep zo weinig geregeld is, ben ik extra dankbaar dat ik dit mag en kan doen voor ze.’

Op vrijdag 2 oktober van 10.30-11.30 uur is er een eenmalige gratis proefles (vanaf 16 jaar). Bij voldoende animo zal er een vaste avondles ingepland worden en eventueel ook een les voor kinderen tot 16 jaar. Dus meld je nu aan via shanti@chance4dance.nl

Corona-virus maatregelen

Wij krijgen op dit moment een hoop vragen omtrent het corona-virus en over de gevolgen voor de lessen op de dansschool.

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om toch de dansschool helemaal te sluiten, in ieder geval tot en met 31 maart aanstaande.

De gezondheid van de leerlingen en docenten staat voorop en dat staat in geen verhouding tot een aantal lessen die niet doorgaan.

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar en neem dit corona-virus serieus!

Sorry voor het ongemak!

Liefs Shanti en docenten C4D