Workshops

Met onze dansworkshops wordt een gewone schooldag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of evenement een onvergetelijke belevenis.  Doe eens een keer wat anders… ga uit je dak met een actieve workshop bij Chance4Dance! Je kunt een keuze maken uit onderstaande workshops:

De workshop staat onder leiding van één van onze ervaren docenten, die jullie kennis laat maken met de gekozen dansstijl. In onze workshops staat plezier en gezelligheid centraal. Jullie zullen ervaren hoe leuk het is om in groepsverband op een totaal andere manier met elkaar tijd door te brengen en de basisprincipes van één van de dansstijlen onder de knie te krijgen. Onze docent houdt rekening met de beginners, de basispassen zijn eenvoudig. Iedereen kan het… Jullie ook!

We beginnen de workshop met een warming-up, daarna leren we samen de choreografie en daarna voeren we deze samen uit. Tot slot sluiten we de workshop af met een cooling-down. De workshops zijn intensief, waarbij je veel moet bewegen. Draag daarom makkelijke, loszittende kleding en sportieve schoenen.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Om geheel vrijblijvend een offerte te ontvangen, klik dan op de knop ‘offerte’ hieronder. Je krijgt z.s.m. een reactie.