Kidzparty

Vier je kinderfeestje bij Chance4Dance! Wij maken er een onvergetelijk feestje van! We gaan samen dansen op muziek die iedereen kent! Hou je van HipHop4Kidz, Breakdance of Kidzdance? Alles is mogelijk, kies jij maar uit! Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes maken we een mooie dans op populaire muziek. Tussendoor doen we nog een paar leuke dansspelletjes. Als jullie dan ook helemaal in stijl gekleed komen, is het plaatje compleet. En natuurlijk leggen we dat op een foto vast! Die kun je later nog naar alle ouders, vrienden en vriendinnetjes mailen!

Kidzparty 4 boyz
Dansen iets voor meisjes? Nee hoor, ook voor jongens kunnen wij een stoere dans maken. Steel jij straks de show op het schoolplein met je stoere dance moves?

Waar?
Je bent van harte welkom om je feestje in bij Chance4Dance te vieren, maar doe je dat liever thuis of ergens anders… dan is dat ook geen probleem!

Wanneer?
Woensdag 15.00 – 16.00 / zaterdag 14.00 – 15.00 en 15.00 – 16.00 / of eventueel een andere dag of tijdstip in overleg.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Om geheel vrijblijvend een offerte te ontvangen, klik dan op de knop ‘offerte’ hieronder. Je krijgt z.s.m. een reactie.