Nieuwe docenten

Het team van Chance4Dance is uitgebreid met 2 nieuwe docenten.

Benjamin is 17 jaar en komt uit Zevenaar, hij is zijn danscarrière begonnen bij het danspodium als kleine b-boy. Hij is op zijn 13e naar Boys Action op Artez gegaan waar hij 2 jaar bij heeft gezeten. Op dit moment is Benjamin bezig met zijn 2e jaar van de dansopleiding Show allround op het RijnIjssel in Arnhem en beoefend hier stijlen van hiphop en commercieel tot jazz. Ondanks dat hij geen Breaking op school krijgt, besteedt hij een groot deel van zijn vrije tijd aan het trainen van nieuwe moves.

Benjamin zal de lessen van Edsel overnemen

Halloo! Mijn naam is Jesse Stoop en ben 20 jaar. Ik geef les in de stijl HipHop. Ik zelf zit op de school codarts docent dans in Rotterdam. Als je het leuk vind zie ik je graag tegemoetkomen in mijn les bij chance4dance op donderdagen van 19:00-20:00. Tot dan!

Jesse neemt de lessen van Annyjah Watty over.

Welkom Benjamin en Jesse! Heel veel plezier bij Chance4Dance.