Danslessen voor jongeren met een beperking

Chance4Dance is de dansschool in Cuijk waar iedereen welkom is. Om dit nog meer te onderstrepen gaat Chance4Dance ook danslessen geven aan jongeren met een beperking.

‘Al een aantal jaar geef ik les op een school in Gennep aan een groep jongeren met een beperking’, aldus Shanti de Koning-Manupassa, eigenaresse van Chance4Dance. ‘Mijn hart ligt bij deze groep waar zo weinig voor geregeld is op sportgebied. Vandaar dat ik nu in Cuijk ga starten met vaste danslessen voor deze groep.’

Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan de motorische ontwikkeling,
bewegingscoördinatie, muzikaliteit en samenwerking. Shanti geeft aan hoe geweldig het is om te zien hoe enthousiast de kinderen zijn en hoe ze zich ontwikkelen. ‘Dit zie ik bij al mijn lessen binnen de dansschool, maar juist omdat er voor deze groep zo weinig geregeld is, ben ik extra dankbaar dat ik dit mag en kan doen voor ze.’

Op vrijdag 2 oktober van 10.30-11.30 uur is er een eenmalige gratis proefles (vanaf 16 jaar). Bij voldoende animo zal er een vaste avondles ingepland worden en eventueel ook een les voor kinderen tot 16 jaar. Dus meld je nu aan via shanti@chance4dance.nl