Ruben en Ricardo bij Everybody Dance Now

Ruben Chi en Ricardo Goofy doen mee met Everybody Dance Now. Chance4Dance is natuurlijk trots op onze docenten dat ze mee doen. Ze leggen zelf uit waarom:

Wij Ricardo Hendriks (Goofy) & Ruben Verhoeven (Chi) hebben besloten om eigenhandig de vraag naar onze dansstijl te vergroten door binnenkort deel te nemen aan het populaire TV programma “Everybody Dance Now”. Wij doen dit onder de naam Soul Catz.
We hebben speciaal voor dit dans programma gekozen gezien wij de dansstijl “Locking” meer publiciteit willen geven. In tegenstelling tot soortgelijke programma’s heeft ons duo bij dit programma de mogelijkheid om onze eigen act te bepalen en echt mogen laten zien wat onze dansstijl inhoudt. Locking is momenteel niet meer zo bekend in Nederland en daar brengen wij graag verandering in.
Vooral kijken en genieten van onze deelname dit seizoen aan het TV programma “Everybody Dance Now”.
(Eerste aflevering van EDN zal zijn op 28 Februari a.s.)
Check en Like vooral ook even onze Facebook page :

www.Facebook.com/Soulcatzduo

Wij waarderen jullie enthousiasme en staan open voor feedback / input.
Geef dit door aan je vrienden en familie en steun Soul Catz