Geslaagde dag bij Cuijk Keigoed 2013

Het was een geslaagde dag bij Cuijk Keigoed 2013. Met een eigen podium heeft Chance4Dance een mooie eigen plek weten te creëeren waar de 150 dansers van Chance4Dance hun optreden hebben neer kunnen zetten. De weergoden waren Cuijk goed gezind waardoor het aangenaam vertoeven was op het Kerkplein. Met Cuijk Keigoed is ook het spandoek van Jordans in gebruik  genomen (zie foto hieronder).

Naast de eigen optredens waren er ook special guests uitgenodigd: Noa en Indy, finalisten van het RTL4 programma ‘Everybody Dance Now’. Deze 2 meiden hebben tijdens de wervelende shows geweldige dansprestatie laten zien en hebben daarmee een terechte en mooie derde plaats bemachtigd. Noa en Indy (nichtje van Shanti) hebben naast hun eigen acts ook nog laten zien dat ze in Dance2bFit ook thuis zijn (in paar uur ingestudeerd!). Voor de Cuijk Keigoed bezoekers was er de mogelijkheid tot een Meet & Greet.

Chance4Dance bedankt:

* Peter Vos voor de presentatie
* Atlantic Power voor het prachtige podium en geluid
* Jordans voor het spandoek en belettering van de auto en promojasjes
* En natuurlijk alle ouders voor het altijd halen en brengen van de kinderen en dat ze er allemaal weer geweldig uit zagen
* Noa en Indy voor hun enthousiaste bijdrage

Ook de foto’s staan alweer op de site. Binnenkort zal Shanti nog een mail sturen naar alle leden van Chance4Dance met een link waar alle foto’s gedownload kunnen worden.

De foto’s kun je bekijken door hier te klikken.