Overzicht dansstijlen

Chance4Dance heeft een gevarieerd aanbod in dansstijlen. Ook worden nieuwe dansstijlen geprobeerd als daar vraag naar is bij de leden. Daarnaast worden ook regelmatig workshops georganiseerd voor leden en niet leden.

Ons aanbod (klik op dans voor meer informatie):

Breakdance Leer de basis van breakdance, die bestaat uit freezes, power moves, backflips en L-kicks!
HipHop Dance Foundations Met elementen vanuit andere “street dance” stijlen en “social dance” steps heeft HipHop Dance zijn eigen vocabulaire aan steps, geschiedenis en techniek. Denk hierbij aan oldskool stijlen als Popping, Locking, House en Bboying.
HipHop4Boyz Voor jongens die de coole Streetdance moves onder de knie willen krijgen. Deze les is een mix van Hiphop en Streetdance waarbij kracht, flow en streetmoves centraal staan.
HipHop Advanced Hiphop Advanced is speciaal voor de gevorderde Hiphop dansers en is alleen toegankelijk als je daarvoor gescout bent vanuit de reguliere lessen van Chance4Dance.
Gym4Seniors Gym4Seniors 50 plus is een gevarieerde work-out waarin op een rustige manier aan het lichaam gewerkt wordt. Bewegen is goed voor ouderen en zorgt voor een goede bloeddoorstroming en lenigheid.
KidzDance Kidz vanaf 2 jaar zijnwelkom om hun ritmegevoel verder te ontwikkelen op leuke kindermuziek.
Modern Jazz Een combinatie van modern dans en Jazz dance. Ontwikkel je souplesse en inleving in de tekst bij een nummer.
StreetDance Bij StreetDance leer je frisse moves te creëren en controle over je eigen lichaam te krijgen.
StreetDance4Adults StreetDance voor volwassenen. Dansplezier staat voorop en je werkt aan je coördinatie, krachtopbouw en je verbrandt calorieën.
Zumba Fitness® Anders dan gewone fitness, omdat je eigenlijk aan het dansen bent. De workout zit dus verscholen in de dans.
Zumba Gold® Zumba Gold® is uitermate geschikt voor 55-plussers die jong van geest zijn of voor mensen voor wie Zumba Fitness® nog te snel gaat.
Proefles Enthousiast geworden over ons aanbod? Neem dan eens een proefles.

 

Foto's   Contact  
 chance4dance-danseresLogo-Chance4Dance