Over Chance4Dance

Chance4Dance is in 2010 door SHANTI DE KONING opgestart met als doel ZUMBA FITNESS® en ZUMBATOMIC® te gaan geven in Sporthal de Kloosterhof te Beers. Door goede (mond-tot-mond) reclame, optredens tijdens Cuijk Keigoed, en andere activiteiten in Cuijk en omgeving, werd Chance4Dance al snel een begrip en kwam er ook vraag naar andere dansstijlen zoals Streetdance en Breakdance.

Chance4Dance werd door de gemeente Cuijk benaderd om danslessen te gaan geven op Cuijkse basisscholen voor het gemeenteproject ‘Cuijk Beweegt’. Daarnaast heeft Chance4Dance nog een Breakdance en Streetdance workshop verzorgd voor een uitwisselingsproject met een Duitse school, waar ruim 200 kinderen aan deelnamen.De vraag naar andere lestijden voor Steetdance en Breakdance bleef aanhouden en al snel werd duidelijk dat Chance4Dance niet meer verder kon groeien in de gehuurde locatie’s door een gebrek aan beschikbare tijden. Er moest een eigen pand komen zodat er van ‘s ochtends tot ‘s avonds les kan worden gegeven.

In 2011 is Chance4Dance begonnen met actief zoeken naar een geschikte locatie en een jaar later is het dan eindelijk zover; een eigen pand aan de Kovel 24 te Cuijk. Chance4Dance heeft ook inmiddels haar lessenaanbod uitgebreid waardoor er nog meer variatie is voor jong en oud, voor meisjes en jongens, en voor vrouwen en mannen. In het begin zag je vooral veel meisjes, maar door de vraag zijn er nu ook lessen alleen voor jongens of gewoon gemengd.

Een greep uit het aanbod: ZUMBA FITNESS® / ZUMBA GOLD® / KIDZDANCE / STREETDANCE / HIPHOP4BOYZ / HIPHOP DANCE FOUNDATIONSBREAKDANCE
Sinds augustus 2012 is Chance4Dance ook lid van BRADO DANSEN. De wedstrijdteams van Chance4Dance doen mee met de Brado danswedstrijden. Chance4Dance verzorgt ook WORKSHOPS op locatie, bedrijfsevenementen en KINDERFEESTJES.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Chance4Dance?
Volg ons dan op FACEBOOK en TWITTER !

Foto's   Contact  
danser-chance4dance-l